Ernst & Young

Auckland | art direction, environmental graphics

  • Reception area showing sculpture installation by a famous NZ artist.

  • The EY building in Britomart.

  • A row of meeting rooms. Entry points are highlighted by the yellow highlight.

  • Breakout area where staff members can meet informally. Photography by Chris McLennan.

  • Lift lobby area with directory board and iconic NZ photo.

  • Graphics on the client floor were inspired by the EY brand and the sculpture work in the reception.

  • Imagery has been combined to create the right flow within extended glazing areas.

  • Kitchen area.

  • Quote walls, developed through team interaction throughout the graphics development stage.

The Auckland office is Ernst & Young’s largest work space in New Zealand, and therefore, needed to represent the firm appropriately in an ever competitive domestic market. In addition, the work space needed to combine both Ernst & Young branding elements, combined with a strong New Zealand influence. From conceptual phase, through to art direction and final artwork, pearshop and the Ernst & Young property and branding teams, successfully captured Auckland and the surrounding areas whilst retaining a strong and complementary branding theme throughout the tenancy (approx 10,000 square metres).

Artwork and photography reproduced for self promotion purposes only. Copyright vests with our client.