TAL Limited

Sydney | environmental graphics

  • White line work of local neighbourhood visuals inspire a homely feeling while keeping the area open and welcoming.

  • White line work of local neighbourhood visuals inspire a homely feeling while keeping the area open and welcoming.

  • Coloured line work of local neighbourhood visuals inspire a homely feeling while keeping the area open and welcoming.

  • White line work of local neighbourhood visuals inspire a homely feeling while keeping the area open and welcoming.

  • A separate visual style for the client meeting room floor was developed to show clients a united company focused on its direction.

  • White line work of local neighbourhood visuals inspire a homely feeling while keeping the area open and welcoming.

  • Vertical lines link the floors together, creating communities across floors. Multimedia utilised within feature walls for key corporate messaging. 

Pearshop successfully tendered for the environmental graphics consultancy contract for TAL’s new head office at 363 George St. The project was completed in June 2013 and featured a mix of traditional and multimedia specific environmental graphic elements.

The overall theme was to create connectivity within the business, including the establishment of neighbourhood themes within each floor of the tenancy (total tenancy, approx 10,500 square metres).

Artwork and photography reproduced for self promotion purposes only. Copyright vests with our client.